Massage

ABHYANGA

60 min

En helkroppsmassage med varm egentillverkad örtmedikerad olja. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar samtidigt som muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och de svepande rörelserna renar kroppen ifrån slaggprodukter.

 


MARMA

30 min

Vid specifika punkter på kroppen är förbindelsen mellan sinne och kropp extra livaktig och här samlas ofta stress och andra orenheter. När dessa punkter stimuleras med utvalda örtoljor stimuleras kroppens egna självläkningssystem och sinnet och kroppen balanseras. 

En perfekt kombination med Abhyanga.


KATI CHIKITSA

60 min

En traditionell ayurvedisk ryggbehandling som innehåller oljemassage, värmebehandling samt varma tygbollar fyllda med örter och oljor som masseras längst rygg och axlar. Behandlingen är som balsam för stela axlar och ryggar.


SHIRO DHARA

60 min

Ansikte och huvud massage som övergår i en stråle med varm olja som sköljer över panna och hjässa. Det centrala nervsystemet lugnas ner vilket ger sinnet och sinnena djup vila och tillåter kroppens naturliga läkeprocesser att utsöndra lagrad stress från nervsystemet. Spänningar löses upp och den mentala klarheten förbättras.


KOPPNING

60 min

Sugkopparna skapar ett vakuum och undertryck som effektivt ökar blodcirkulationen och transporterar bort slaggprodukter ifrån bindväven.

Koppning har sina rötter inom den kinesiska läkekonsten, effekten av 5 minuters koppning motsvarar 30 min klassisk massage

 


SVENSK KLASSISK MASSAGE

60 min

En klassisk helkroppsmassage löser upp spänningar i kroppen samt ger en skön avslappning.