Massage

MASSAGE

ABHYANGA, 60 min

En helkroppsmassage med varm egentillverkad örtmedikerad olja. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar samtidigt som muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och de svepande rörelserna renar kroppen ifrån slaggprodukter. 

MARMA, 30 min

Vid specifika punkter på kroppen är förbindelsen mellan sinne och kropp extra livaktig och här samlas ofta stress och andra orenheter. När dessa punkter stimuleras med utvalda örtoljor stimuleras kroppens egna självläkningssystem och sinnet och kroppen balanseras.

En perfekt kombination med Abhyanga.

KATI CHIKITSA,60 MIN

En traditionell ayurvedisk ryggbehandling som innehåller oljemassage, värmebehandling samt varma tygbollar fyllda med örter och oljor som masseras längst rygg och axlar. Behandlingen är som balsam för stela axlar och ryggar.

SHIRODHARA, 60 MIN

Ansikte och huvud massage som övergår i en stråle med varm olja som sköljer över panna och hjässa. Det centrala nervsystemet lugnas ner vilket ger sinnet och sinnena djup vila och tillåter kroppens naturliga läkeprocesser att utsöndra lagrad stress från nervsystemet. Spänningar löses upp och den mentala klarheten förbättras. 

KOPPNING, 60 MIN

Sugkopparna skapar ett vakuum och undertryck som effektivt ökar blodcirkulationen och transporterar bort slaggprodukter ifrån bindväven.

Koppning har sina rötter inom den kinesiska läkekonsten, effekten av 5 minuters koppning motsvarar 30 min klassisk massage. 

GARSHAN/  LYMFMASSAGE     60 MIN

Torrborstning är väldigt viktig för vårt lymfsystem eftersom denna inte har en egen pump. Torrmassagen hjälper det biokemiska avfallet genom kanalerna och in i lymfkörtlarna, där de kan elimineras.

Behandlingen avslutas med oljemassage.

SVENSK KLASSISK MASSAGE, 60  MIN

En klassisk helkroppsmassage som löser upp spänningar i kroppen samt ger en skön avslappning

IDROTTSMASSAGE, 60 MIN

Idrottsmassage är en djupgående massage som grundar sig på den svenska klassiska massagen.

Skillnaden på klassisk massage och idrottsmassage är att idrottsmassagen fokuserar på ett specifikt område som du har problem med, som tex smärta i ländrygg, nacke/skuldror, axel.

Vi försöker hitta roten till smärtan och du får stretch övningar att fortsätta med hemma.

KÄKLEDSBEHANDLING, 30 MIN

Spända och ömma käkar kan vara roten till tinnitus, illamående, yrsel, gnisslande tänder, hoppande käke, huvudvärk, smärta i nacken, täppt näsa, allergi för att nämna några få.